AKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Koral Erdeniz ve Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı Lisans 4. sınıf öğrencisi Dilşad Ağırbaşlı, Konservatuvar konser salonunda Piyano&Viyolonsel konseri gerçekleştirmişlerdir. Seyhan Erdeniz’in Otizm konusunda kısa bir bilgilendirme sunumunun ardından konser başlamış ve Mozart, Beethoven, Çaykovski, Brahms, Schubert gibi seçkin bestecilerin eserleri seslendirilmiştir. Konser sonunda Konservatuvar Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Duygu Sökezoğlu Atılgan, Konservatuvarın farklı öğrenen bireylere her zaman için pozitif ayrımcılık yaparak okulun kapılarını ardına kadar açtığını, sadece mental değil fiziksel engeli bulunan öğrencilerimizinde konservatuvarda eğitim gördüğünü ve görmeye devam edeceğini bildirmiştir. Ardından Koral Erdeniz’e, Dilşad Ağırbaşlı’ya ve konser Danışmanı Dr.
Öğr. Üyesi Fakı Can Yürük’ e teşekkür belgelerini takdim etmiştir.

15 Nisan 2024, Pazartesi 42 kez görüntülendi