2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Akademik Kurul Toplantısı Konservatuvar Konser Salonunda gerçekleştirildi. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ’ın da katılım sağladığı toplantı, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız’ın konuşması ile başladı. Bilimsel ve sanatsal etkinlikler ile ilgili sunumun ardından, görevde yükselen ve açıktan atama yoluyla kurumumuzda göreve yeni başlayan öğretim elemanları tebrik edildi. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ’ın; üniversitemizin çalışmalarına yönelik bilgiler içeren, eğitim vizyonuna yönelik aidiyet, emek ve adalet ifadelerine vurgu yaparak, dilek ve temenniler ile bitirdiği konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

11 Ekim 2024, Cuma 19 kez görüntülendi