Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü’nün haftalık olarak düzenlediği “Müzikoloji Toplantıları”nın 19.’su olan “Eser İnceleme IV: “Raffaello’nun Bir Tablosundan Hareketle Vokal ve Çalgısal Müzik Üzerine Düşünceler” başlıklı konferansımız, Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bertan Rona hocamız tarafından, 9 Mayıs 2024 günü okulumuz sahneli dersliğinde gerçekleştirildi. Değerli hocalarımızın ve öğrencilerimizin dinleyici olarak katıldıkları etkinlik sonunda Doç. Dr. Bertan Rona hocamıza teşekkür belgesini takdim eden Konservatuvar Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız hocamıza, emeği geçenlere ve afişimizi hazırlayan Koro Anasanat Dalı 2. Sınıf öğrencimiz İsmail Güçlü Taşdelen’e teşekkür ederiz.

09 Mayıs 2024, Perşembe 6 kez görüntülendi