Çanakkale destanımızın 109. Yıl dönümünde Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarında “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma” etkinliği gerçekleştirildi. Öğr. Grv. Emrah Kalın’ın hazırlamış olduğu etkinlikte o günleri yad eden söylemlere ve türkülere yer verildi. Geniş bir katılımla gerçekleşen etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Etkinlik sonunda konservatuvar müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal YILDIZ ve Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ sanatçılara teşekkür belgesi takdim etti.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi ve canını dişine takarak bizlere yurt bırakan atalarımızı şerefle yad ediyor, rahmetle anıyoruz…

18 Mart 2024, Pazartesi 29 kez görüntülendi