Afyon Kocatepe Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası 11. Yıl Konserini gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği konsere Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Duygu Sökezoğlu Atılgan ve Öğr. Gör. Emrah Kalın, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Uğur Türkmen, ÇOMÜ Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Prof. Dr. Emel Funda Türkmen ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Konser sonrası Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız, konseri hazırlayan Dr. Öğr. Üyesi Filiz Yıldız, Öğr Elm. Gülşah Tazegül, Güler Göktaş, piyano eşlikçileri Dr. Öğr. Üyesi Fakı Can Yürük, Sergen Sağdıç, solistler Naz Çalışkan, Berkay Kiraz’a ve orkestranın kurucusu Prof. Dr. Uğur Türkmen’e çiçek ve teşekkür belgelerini takdim etti.

17 Şubat 2024, Cumartesi 40 kez görüntülendi