Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından 05 Haziran 2023 tarihinde 2022-2023 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunmasıyla başlayan programda üniversitemizin ve konservatuvarımızın tanıtım filmleri izlendi. Devlet Konservatuvarı birincisi Mehmet Kaya konuşmasını gerçekleştirdikten sonra Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Çağhan Adar bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından okulumuzdan birincilik ile mezun olan Türk Sanat Müziği Bölümü Temel Bilimler Anasanat Dalı öğrencisi Mehmet Kaya, ikincilik ile mezun olan Müzik Bölümü Piyano Anasanat Dalı öğrencisi Koral Erdeniz ve üçüncülük derecesi ile mezun olan Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı öğrencisi İpek Erol’a hediyeleri takdim edildi. Hediye takdiminden sonra tüm bölümler sırayla sahneye çıkarak temsili diplomalarını aldılar. Fotoğraf çekimlerinden sonra, kep atma töreni gerçekleştirilerek mezuniyet töreni sona erdi.

10 Haziran 2023, Cumartesi 315 kez görüntülendi