”Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Türk Halk Müziği Bölümü’nün 2021-2022 eğitim – öğretim yılı etkinlikleri kapsamında, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İcra Sanatları Fakültesi öğretim elemanları sayın Doç. Dr. Sinan Ayyıldız ve sayın Öğr. Gör. Salih Gündoğdu’yu ağırlayacak.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Erol PARLAK’ın destekleri ve konservatuvar müdürümüz sayın Doç. Dr. Çağhan ADAR’ın katkıları ile gerçekleşecek etkinlikler serisinde; halk müziği bölümü öğrencilerimiz ”Anadolu’nun Ezgi Hazinesinden Alıştırmalar” ismini taşıyan workshopta konuk akademisyenlerden ‘alıştırma’ dersi alma fırsatını yakalayacak sonrasında düzenlenecek ‘Halk Müziği Konseri’nde ise akademisyenler, üniversitemiz öğrencileri ve Afyonkarahisar’lı müzikseverlerle buluşacak.”

05 Mayıs 2022, Perşembe 700 kez görüntülendi