Sevgili Öğrencimiz;

       Ülke olarak olağanüstü bir dönemden geçiyor ve başta ailelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatması için dua ediyoruz. Hayatın her alanında olduğu gibi, üniversite eğitim sistemimizde de gündemi yakında takip etmek, sorumluluklarımızı bilmek, birbirimize yardımcı olmak bir vatandaşlık görevimizdir. Hepinizin bu bilinçte olacağınıza inancımız tamdır. Konservatuvar ailesi olarak, Devletimizin, Yüksek Öğretim Kurumumuzun ve üniversitemizin aldığı kararları yakından izliyor, kurullarımızda istişare ediyor, verimli olarak uygulamaya çalışıyoruz.
Bilineceği üzere; YÖK’nun kararı doğrultusunda ülkemizdeki tüm üniversiteler “Uzaktan Eğitim” sistemini hayata geçirecekler. Bu sürecin başlangıcından itibaren eğitimcilerimizden görüşler aldık. Önerilerimizi maddeler halinde üniversite yönetimimize ilettik. Bununla birlikte süreç içerisinde gördük ki; bu endişelerimiz sadece konservatuvarımızı değil bir çok uygulama temelli kurumu da ilgilendirmekte.

        Sevgili Öğrencimiz;

     Konservatuvarımız Uzaktan Eğitim sürecinin koordinasyonunu müdür yardımcımız Öğr. Grv. Fakı Can Yürük yürütecektir. Bölüm başkanlarınız, anasanat dalı başkanlarınız ve özellikle derslerinizi yürüten eğitimcilerimiz size her zaman yardımcı olacaklardır. Lütfen telefonlarınızı sürekli açık tutunuz ve güncel e-posta adreslerinizi ders eğitimcilerinize iletiniz. Uzaktan Eğitim derslerimiz 30 Mart 2020 tarihinde başlayacaktır. Her ders eğitmeni dersi nasıl ve ne şekilde yürüteceğini sizlere bildirecektir.

       Sevgili Öğrencimiz;

       Bu süreçte birbirimize destek olmamız gerektiğini unutmayacağımızı, sorunlarınıza çözüm bulma yolunda iletişim kanallarımızın sürekli açık olacağını bilmenizi ister, sağlıklı günler dilerim.

26 Mart 2020, Perşembe 1464 kez görüntülendi